Operationele uitmuntendheid

Een groep mensen slaat de handen ineen over het strategisch plan op de tafel

U wilt een cultuur creëren waarin klantgerichtheid, probleemoplossing, teamwerk en leiderschap resulteren in voortdurende verbetering.  Operational excellence maakt deel uit van uw strategie om de groei te bestendigen en de concurrentie voor te blijven.

bingenious kan uw organisatie helpen in deze reis door medewerkers de juiste tools aan te reiken om toe te passen op de juiste processen, door middel van training en coaching, en door hen in staat te stellen empowered en gemotiveerd te zijn.

Onze toolkit bestaat o.a. uit 5S, Lean, Six Sigma, Agile, Business Process Modeling… of een combinatie hiervan. Deze tools zijn niet alleen toepasbaar in een productieomgeving maar ook specifiek in een kantooromgeving.

Voor de uitvoering van onze Operational Excellence-projecten is de samenwerking met bingenious een optimale keuze. Een uiterst betrouwbare partner die het verschil maakt door een strategische aanpak te combineren met uitstekend projectmanagement. Dankzij Kristien’s expertise hebben we voor elke uitdaging een pragmatische maar altijd gefundeerde oplossing kunnen vinden!

Lisbeth Decneut, CHRO imec