Over ons

test

Ik ben Kristien, de eigenaresse en zaakvoerder, met een hart voor mensen en een passie voor processen. Ik heb een Master in Engineering en een Master in Business Administration en een internationale carrière in de industrie, het onderwijs en consulting.

In de loop der jaren heb ik uitgebreide ervaring opgedaan in strategieontwikkeling, EHSQ, operational excellence en supply chain, in verschillende industrieën.

Sustainable solutions

bingenious helpt zijn klanten bij het ontwikkelen en implementeren van pragmatische oplossingen op maat, waarbij rekening wordt gehouden met veranderingsaspecten om de aanvaarding van de oplossing beter te garanderen.

Missie Visie Waarden

Missie:

Wij ondersteunen bedrijven bij de invoering van procesgerichte managementsystemen en -methoden voor de duurzame uitvoering van hun strategie.

 

Visie:

Elke dag het vertrouwen van onze klanten verdienen door vindingrijke duurzame oplossingen te leveren en verwachtingen te overtreffen.

 

Waarden:

Transparantie, duidelijkheid en betrouwbaarheid zijn onze kernwaarden. Zij zijn de pijlers van ons engagement om u een kwaliteitsservice te bieden en een vertrouwensrelatie op te bouwen.