Management advies

Zakenmensen die houten puzzelstukjes in elkaar leggen als een concept van de puzzelstukjes van een strategie die in elkaar passen.

Inzet van de strategie

Uw strategie is bepaald en u moet de functies en activiteiten van uw organisatie afstemmen op de strategische doelstellingen. U heeft een plan nodig met precieze doelstellingen, acties, tijdlijnen en verantwoordelijkheden om uw organisatie haar lange termijnplanning doelstellingen te laten bereiken.

bingenious ondersteunt u bij de ontwikkeling van het plan door gebruik te maken van gerichte tools die passen bij uw organisatie. Voorbeelden zijn: balanced scorecard, Hoshin Kanri, A3 jaarplan, …

Project- en programmabeheer

U gebruikt projecten in uw organisatie om bedrijfsdoelstellingen te verwezenlijken. Het aantal projecten in uw organisatie neemt toe, wedijvert om middelen en verhoogt het risico. U hebt een instrument nodig om de veelheid van projecten in uw organisatie te beheren en om prioriteiten te stellen.

bingenious vergemakkelijkt programma- en portfoliomanagement door uw organisatie te ondersteunen bij

  • het opzetten van een robuust beslissingsproces om de juiste projecten te kiezen en uw portefeuille van strategische projecten beter te beheren
  • de projecten tijdens hun levenscyclus te beheren
  • het begeleiden van uw projectmanagers

Sales and Operations planning

U wilt de beschikbaarheid van producten verbeteren en voorraden verminderen. U wilt dat uw organisatie werkt naar één set cijfers gekoppeld aan het budget. U wilt er zeker van zijn dat u een haalbaar en winstgevend materieel en financieel plan goedkeurt.

bingenious faciliteert het opzetten van een S&OP proces als het geheel van besluitvormingsprocessen om vraag en aanbod in balans te brengen, financiële planning en operationele planning te integreren, en strategische plannen op hoog niveau te koppelen aan de dagelijkse operatie.